Яхта

28 юни Яхта

Автор: Lady Fickle
www.ladyfickle.eu

Колко му трябва на човека? Една коричка сух хляб… и малко черен хайвер отгоре! А може и човек да седне на яхтата, за да си я хапне. За всички хора, които обичат да инвестират в лукс, приключения и забавление – яхтата е като оазис в морето. Кара те да се чувстваш богат, защото финансовата несигурност клати морето. Яхтите са изключително за хора с висок стандарт.

Парите карат светът да се върти. Ако се случи да си богат, и се нуждаеш от компания, можеш да позвъниш. Ако се случи да си богат и откриеш, че любовницата те е оставила, вместо да охкаш и да пъшкаш, можеш да вдигнеш глава, да се обадиш на такси и да отидеш да се възстановяваш на луксозната си яхта.
Казват, че животът в морето е по-добър от живота на брега.
Яхтите са парченца от рая. Те са най-доброто място за парти.
Яхтата е за хора, които дръзват да са различни. Да седят на палубата и да посръбват ром като истински пирати.

Когато една жена си представя мъж, който слиза от яхта в бял, ленен костюм с чаша мартини, тя започва да вярва в съдбата. Всяка жена има такъв план в мечтите си, макар, че повечето не си го признават. Светът на богатите хора е забавен, там винаги е слънчево…и едно от нещата, които те предпочитат е возенето със яхта.

На яхтата можеш да се качиш с една от онези жени с тен, в малки черни рокли с голи рамене, които са винаги усмихнати и пият ароматно кафе или джин с тоник, краставичка и лимон. Тя е момиче с ум, жена с отношение и дама от класа.

Залез, яхта
ти и аз…

Яхтата е удоволствие за упешни хора – за тези, които знаят какво искат, и тези, които го имат. От време на време главата и сърцето ти пристигат до едно и също заключение – всичко в яхтите е изтънчено и произведено не само за да бъде красиво, но и за да функционира отлично. Съвършената форма и съвършеното предназначение – всичко нужно за да задоволи и ума и сърцето. Яхтата е завладяващо, красиво пространство. Яхтите са обзаведени с интериор от тежък лукс.

Чудите ли се какво има в яхта за 300 милиона долара? Нека влезем в яхтата на един руски милионер. Той обича огледалата, заради тяхната, както я нарича „математическа красота.“ Той е решил пространството с много огледала, полилеи, кристали и други блестящи повърхности. Вратата на спалнята се отваря само с пръстов отпечатък. Нещо особено приятно в скъпите яхти са басейните – да се топиш в гореща вода в средата на хладния океан, или да се наслаждаваш на подводен масаж – няма нищо, което да може да с сравни с това удоволствие.

Яхтата не е за да седи културно на сигурно място в пристанището. Яхтата е за приключения. Синьо-зелени залези и искрящи брегове, могат да побъркат всеки любител на екзотиката и приключенията. Можеш да прекараш неизброими часове да стоиш да гледаш водата и небето, да изучаваш всяка една вълна, да виждаш как тя носи светлината, въздуха, вятъра… и как те понася… морето. Всички хора са влюбени в морето. Може би защото животът е започнал от първобитния океан – и всички носим морската вода в кръвта си, в потта и сълзите си.Прочетена 19311 пъти
Няма коментари

Коментирай